• 050-5735135

Certificering

Schidersbedrijf Klaverblad BV is al ruim 17 jaar VCA gecertificeerd en daarbij ook AF erkend! Alle medewerkers hebben een VCA cursus gevolgd en zijn in bezit van een VCA-basisveiligheid diploma. Zo staan wij garant voor veiligheid en kwaliteit.
Betrouwbare topkwaliteit

Ons AF-keurmerk Garandeert Uitstekend Schilderwerk

Als u opzoek bent naar een kwaliteits schilder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons AF- keurmerk garandeerd dat u met een vakman in zee gaat die topkwaliteit levert. Als schildersbedrijf met een AF- keurmerk staan wij bovendien voor:
  • Een duidelijke offerte
  • Een uitstekende service waar elke afspraak wordt nagekomen
  • Een garantie op het geleverde werk

Betrouwbaarheid en vakmanschap

Het AF-keurmerk is in leven geroepen door brancheorganisatie Koninklijke Vereniging Fosag. Ieder jaar worden wij grondig geïnspecteerd of wij in bezit zijn van alle verplichte vak- en bedrijfstechnische diploma’s.

Met het VCA certificaat laten wij zien dat wij veilig en gezond werken voorop stellen. Doordat alle werknemers in bezit zijn van een VCA diploma zal elk project op een veilige manier worden uitgevoerd.

Tot slot is Schildersbedrijf Klaverblad BV ook ISO 9001 gecertificeerd. Dit geeft aan dat wij als organisatie in staat zijn om te voldoen aan de eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eisen van de ISO organisatie.

VCA-gecertificeerd schilder

VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF-erkend schilder

De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Neem vandaag nog contact met ons op 

En ontdek hoe we uw ruimte kunnen transformeren met ons meesterlijk schilderwerk.
Schildersbedrijf Klaverblad BV.
Een begrip op gebied van schilderwerk in Groningen. Of het nu gaat om het schilderen van een woning, kantoor of ander pand, wij bieden gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit. Vertrouw op ons voor al het binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk en glaswerk!
Gecertificeerd
Contactgegevens
© 2024 Schildersbedrijf Klaverblad BV | Webdesign: Jak Design | Privacyverklaring | Disclaimer
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?