• 050-5735135

Over ons

Gedreven door een passie voor perfectie en een toewijding aan uitmuntendheid brengen we elk project tot een succes.

Meesters in vakmanschap

Bij Schildersbedrijf Klaverblad geloven we in het leveren van niet alleen verfijnd vakmanschap, maar ook in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Of het nu gaat om een ​​kleine renovatie of een grootschalig project, je kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om jouw visie tot leven te brengen.

Verf, plezier en klant tevredenheid

We zijn een gezellige bende schilders met meer dan 40 jaar ervaring. Jouw glimlach is onze drijfveer, daarom geven we een tevredenheidsgarantie. En we hebben de certificeringen om het waar te maken!

Of je nu je woonkamer wilt opfrissen, je kantoor een nieuw kleurtje wilt geven of je hele huis een make-over wilt geven, wij staan voor je klaar. We luisteren naar jouw wensen en maken het schilderwerk helemaal op maat.

Van Heemskerkstraat

Heemskerkstraat

Helperbad Groningen

Helperbad

Vergulde werken

Schilderwerk-en-vergulden-woning-Groningen

Kerk Zuidhorn

Eindresultaat-wijzerplaat-NH-kerk-Zuidhorn

Pand Dagblad van het Noorden/Randstad

Een grote groep schilders

Bij Schildersbedrijf Klaverblad beschikken we over een uitgebreid team van hooggekwalificeerde schilders. Deze grote groep stelt ons in staat om flexibel te zijn en tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten, ongeacht de omvang van het project.

40+ jaar ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring in de branche hebben we een diepgaand inzicht ontwikkeld in alle aspecten van schilderwerk. Van traditionele technieken tot de nieuwste innovaties, we hebben de expertise om elk oppervlak tot leven te brengen met onze verfijnde vaardigheden.

Tevredenheidsgarantie

Bij Schildersbedrijf Klaverblad streven we naar niets minder dan volledige tevredenheid van onze klanten. We gaan verder dan alleen het schilderen van muren; we creëren een ervaring die aansluit bij jouw visie en verwachtingen. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal, en we rusten niet voordat u 100% tevreden bent met het resultaat.

AF & VCA Certificeringen:

Als een bedrijf dat toegewijd is aan kwaliteit en veiligheid, zijn we trots op onze AF- en VCA-certificeringen. Deze accreditaties getuigen van onze toewijding aan professionele normen en zorgen ervoor dat uw project wordt uitgevoerd volgens de hoogste industriestandaarden.

Neem vandaag nog contact met ons op 

En ontdek hoe we uw ruimte kunnen transformeren met ons meesterlijk schilderwerk.
Schildersbedrijf Klaverblad BV.
Een begrip op gebied van schilderwerk in Groningen. Of het nu gaat om het schilderen van een woning, kantoor of ander pand, wij bieden gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit. Vertrouw op ons voor al het binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk en glaswerk!
Gecertificeerd
Contactgegevens
© 2024 Schildersbedrijf Klaverblad BV | Webdesign: Jak Design | Privacyverklaring | Disclaimer
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?