• 050-5735135

Schilderwerk buiten

Buitenschilderwerk

Schildersbedrijf Klaverblad B.V. is een specialist in het schilderen en onderhouden van de buitenzijde van je huis of bedrijfspand. Wij brengen meer dan alleen een professionele uitstraling. Met goed schilderwerk verleng je ook de levensduur van je pand en zorg je dat de onderhoudskosten over de jaren ook verminderen.

Voor elk project de juiste match

De keuze voor het juiste buitenverf is belangrijk. De verf moet bestand zijn tegen de wisselende weersinvloeden. Daarnaast moet er ook rekening gehouden worden waarop de verf geplaatst wordt. Bij hout moet er rekening worden gehouden met krimpen en uitzetten. Ook moet het hout bijvoorbeeld kunnen blijven ademen om vocht weg te kunnen voeren.

Al met al zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Bij Schildersbedrijf Klaverblad B.V. kiezen wij altijd de juiste verf voor elk project, zodat jij je alleen nog maar om de kleur hoeft te denken!

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Klaverblad BV.
Een begrip op gebied van schilderwerk in Groningen. Of het nu gaat om het schilderen van een woning, kantoor of ander pand, wij bieden gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit. Vertrouw op ons voor al het binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk en glaswerk!
Gecertificeerd
Contactgegevens
© 2024 Schildersbedrijf Klaverblad BV | Webdesign: Jak Design | Privacyverklaring | Disclaimer
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?