• 050-5735135

Schilderwerk binnen

Binnenschilderwerk als accent voor jouw interieur

Net als aan de buitenkant van je pand zorgt goed binnenschilderwerk naast uitstraling ook voor bescherming. Professioneel schilderwerk geeft dus iets extra’s aan je interieur, van ramen en kozijnen tot aan deuren en wanden! 
Witte bank in de woonkamer

Wandbekleding van hoogwaardig kwaliteit

Met een ruime keuze en een garantie voor hoogwaardige kwaliteit onderscheiden wij ons door te kunnen leveren voor elk uniek project. Met een ruim aanbod in behang, vinyl, glasweefsel en vlies is er genoeg keuze voor elke soort van wandbekleding.

Van kleurrijke sorteringen tot aan variaties in reliëf, er zijn aan keuzes geen gebrek. Elk design biedt een groot scala aan keuzemogelijkheden. Het geen wat ze allemaal gemeen hebben? Ze worden allemaal geleverd en geplaatst met professionele kwaliteit!
glasvliesbehang

Duurzame verf

Duurzaamheid is belangrijker dat ooit en wordt de komende jaren steeds belangrijker daarom kiest Schildersbedrijf Klaverblad er voor om hoogwaardige produkten te gebruiken die een minimale milieu-impact hebben. Er wordt gewerkt met produkten van o.a. onderstaande leveranciers:
Latex klus

Decoratieve wandafwerking als nieuw gezicht voor je interieur

Voor decoratieve wandafwerking kunt u ook bij Schildersbedrijf Klaverblad terecht.

Deuren, wanden en panelen krijgen een hele andere uitstraling met hout of marmerimitatie. https://schildersbedrijfklaverblad.nl/hout-en-marmerimitatie/

Kleuren bepalen de sfeer

Kleuren wekken emoties op. Waar de één geborgenheid of veiligheid in een kleur zoekt, zoekt de ander een kleur die vrolijkheid brengt. Onze schilders helpen u graag met een passend kleurenadvies.

Wij voeren uw schilderwerk snel en professioneel uit. Dit levert een mooi eindresultaat op en u beleeft er langer plezier aan. Nog een groot voordeel: u hoeft er zelf geen tijd en energie in te steken!

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Klaverblad BV.
Een begrip op gebied van schilderwerk in Groningen. Of het nu gaat om het schilderen van een woning, kantoor of ander pand, wij bieden gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit. Vertrouw op ons voor al het binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk en glaswerk!
Gecertificeerd
Contactgegevens
© 2024 Schildersbedrijf Klaverblad BV | Webdesign: Jak Design | Privacyverklaring | Disclaimer
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?