• 050-5735135

Hout en marmerimitatie

Natuurgetrouwe houtimitatie

In het verleden was het nabootsen van hout of houtkleuren een gangbare praktijk, vooral voor kostbare of zeldzame houtsoorten. Tegenwoordig herleeft deze oude techniek, waarbij houtimitatie steeds meer wordt gewaardeerd. Vooral eigenaren van historische panden en boerderijen maken gebruik van deze hernieuwde kunst.

 Met decennialange ervaring biedt Schildersbedrijf Klaverblad B.V. de kennis en kunde voor het nodige vakmanschap. Of het nu gaat om het rustiek houden van de imitatie of het tot in detail nabootsen van natuurlijke kenmerken, onze expertise staat garant voor een prachtig resultaat.
Hout

Marmerimitatie

Vroeger werd er al gebruik gemaakt van marmer nabootsing en de kunst wordt tegenwoordig nog steeds toegepast.

Marmer is een dure en schaarse grondstof waardoor het laten imiteren ervan een goedkoper alternatief is. Daarnaast brengt het zware gewicht van marmer ook bouwtechnische uitdagingen met zich mee.

Om deze redenen worden de vakmannen van Schildersbedrijf Klaverblad B.V. ingezet om de marmer zo natuurgetrouw en naar wens te imiteren. Naar wens of smaak van de opdrachtgever zorgen we dat het resultaat niet van het echt te onderscheiden is.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Klaverblad BV.
Een begrip op gebied van schilderwerk in Groningen. Of het nu gaat om het schilderen van een woning, kantoor of ander pand, wij bieden gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit. Vertrouw op ons voor al het binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk en glaswerk!
Gecertificeerd
Contactgegevens
© 2024 Schildersbedrijf Klaverblad BV | Webdesign: Jak Design | Privacyverklaring | Disclaimer
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?